Teplo-chlad v rovnováze

Individuální rovnováha je udržována nebo narušována našim chováním, stravou nebo i nevhodnými potravinovými doplňky.

Všechny tělesné procesy jsou závislé na chladných a horkých prvcích. Zejména žaludeční klima potřebuje rovnováhu mezi horkem a chladem.

Tučné, kyselé, sladké a syrové potraviny potřebují ke zpracování více tepla, zatímco kořeněné nebo alkohol potřebují ochlazení. Pokud se konzumuje vše dohromady, vede to téměř nevyhnutelně k nerovnováze mezi energiemi a v důsledku toho také k narušení žaludečního prostředí (tib.: powa sung chub).

Vyvážená a spíše teplá strava a teplé nápoje (horká voda, čaj) mají pozitivní vliv na rovnováhu mezi chladem a teplem. Je to proto, že typický moderní životní styl má tendenci ochlazovat

Pomocí výživy, osobního chování a v případě potřeby i bylinných preparátů, můžeme udržovat harmonii živlů. PADMA AciTib se svými prohřívacími a harmonizačními vlastnostmi současně zajišťuje potřebnou rovnováhu a žaludeční prostředí.

 

padma-acitib-zaludecni-klima-balanc

 

Otestujte svou osobnost!

Každý z nás reaguje na jídlo, stres a výzvy jinak.

Kdo zná své silné a slabé stránky, ví, jak se s nimi lépe vypořádat.

  ZDE